Wil jij ook niks missen?

Ondernemersevents in de regio, financiering voor innovatieve startups en scale-ups, handelsmissies naar het buitenland en nog veel meer! Kortom, wil jij niks missen van ROM Utrecht Region? Geef dan via onderstaand formulier jou contactvoorkeur aan ons door.

Contactformulier

Geef via onderstaand formulier je contactvoorkeur aan ons door.

Over ROM Utrecht Region

ROM Utrecht Region verbindt ambitieuze, innovatieve ondernemers met kennis, financiering en toegangspoorten tot andere markten. In Nederland en in het buitenland, maar vooral met elkaar en MET de regio Utrecht.

Wij helpen innovatieve ondernemers dóór te groeien. Dat doen we door:

Innovatie

Het bouwen van clusters en het binnenhalen van middelen voor innovatie, R&D, economische structuurverandering en maatschappelijke opgaven.

Investeren

Het verstrekken van kapitaal en fondsen aan ondernemers, vanuit de verschillende stadia waarin zij met hun ontwikkeling zitten. En het aanbieden van innovatie- transformatie- en groeiprogramma’s voor startups, scale-ups en innovatief MKB.

Internationaliseren

Het aantrekken van buitenlandse bedrijven die zich willen vestigen in de regio Utrecht én het ondersteunen van start ups, scale-ups en het innovatieve MKB die hun business willen uitbreiden in het buitenland.