Home

Kom jij samen met ons onze regio versterken?

ROM Utrecht Region is de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Utrecht en ondersteunt innovatieve ondernemers met advies, netwerk en financiering. Startups, scale-ups en mkb’ers die behoefte hebben aan ondersteuning om te innoveren, investeren of internationaliseren kunnen terecht bij ROM Utrecht Region.

Werken binnen de ROM

We verbinden en we versnellen. We zorgen voor innovatie en voor groei. We investeren en we leren. De ROM ontwikkelt niet alleen de regio, maar ook de mens.

ROM Utrecht Region uitgeroepen tot Great Place To Work

Met een trust index score van 82% is ROM Utrecht Region gekwalificeerd tot ‘Great Place To Work’. Deze score komt voort uit het medewerkersonderzoek dat is uitgevoerd door deze certificerende organisatie. ROM laat daarmee zien hoe zij presteert op de lat van goed werkgeverschap.

Onze cultuurankers

Vertrouwen, positiviteit, betekenisvol, lef, bevlogenheid.

Deze cultuurankers zijn leidend in ons werk, zowel intern als extern. Diversiteit en inclusie vormen de kern van onze organisatie. Wij geloven dat elk individu, ongeacht achtergrond, geslacht, leeftijd of seksuele geaardheid, waardevol is en een unieke bijdrage kan leveren.

Helpen

Ondernemerschap

Vrijheid

Waar staan wij voor?

Bij de ROM helpen we mensen. In eerste instantie de ondernemers. Die we laten groeien en ontwikkelen. We helpen de regio de meest vooraanstaande regio in Nederland te worden, maar we helpen ook elkaar. Helpen zit in ons DNA en is waar we het voor doen.

Eigenlijk zijn we bij de ROM allemaal ondernemers, maar met de zekerheid van een vaste baan. We nemen initiatieven om ondernemers te laten groeien en verbinden mensen met elkaar. Ondernemen is ook fouten durven maken. En die ruimte krijg je hier. Je krijgt het vertrouwen om zelf stappen te maken. Iedereen op zijn eigen manier.

Maar de basis bij ons is vrijheid. Normaal is dat een containerbegrip, maar bij de ROM zeker niet. Je werk- en privébalans vinden we belangrijk. Is die op orde dan ben je gelukkiger. Dus je bepaalt zelf wanneer je waar werkt. Maar de grootste vrijheid die je hier krijgt is dat je zelf mag bepalen hoe je functie eruit komt te zien. Kaders kennen we (bijna) niet.

ROM medewerkers aan het woord:

“ROM geeft me de vrijheid en het vertrouwen om mijn functie op een goede manier in te vullen. Ondernemerschap betekent binnen de ROM het initiatief nemen en het fouten durven maken om verder te kunnen groeien. De ondernemer en de regio is waar ik het voor doe. ”

 

Hanna Groen

”In mijn rol ervaar ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid om van een eerste kennismaking met een ondernemer uiteindelijk tot een investering te komen. Ook voor onszelf als ROM is ondernemerschap belangrijk: initiatief nemen en lef tonen door transacties te doen die maatschappelijk relevant zijn én een interessante business case hebben. ”

Joyce Houterman

Vacatures

Kom jij bij ons werken? Bekijk hier al onze openstaande vacatures!

Bekijk de vacatures

Stages & afstuderen

Kom jij bij ons stage lopen? Bekijk hier onze openstaande vacatures!

Bekijk de vacatures

Proef de sfeer bij ons op kantoor