Ontdek jouw toekomst bij ROM Utrecht Region!

Ben jij op zoek naar een uitdagende carrièrestap vol innovatie, samenwerking en impact? ROM Utrecht Region is de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor de regio Utrecht en ondersteunt innovatieve ondernemers met advies, netwerk en financiering. Bij ROM Utrecht Region geloven we in de kracht van frisse ideeën. We zijn een dynamisch bedrijf dat de regio Utrecht stap voor stap transformeert met baanbrekende projecten en grensverleggende initiatieven. Hier krijg je niet alleen de kans om te werken aan projecten die er echt toe doen, maar je wordt ook omringd door een team van gedreven professionals die je ondersteunen en inspireren.

Samenwerken aan het kloppende hart van een gezonde samenleving

Bij ROM Utrecht Region geloven we in de kracht van samenwerking. Hier werk je niet alleen binnen je team, maar ook samen met partners uit de regio, bedrijven en overheden. Je hebt de mogelijkheid om waardevolle netwerken op te bouwen en samen te werken aan projecten die bijdragen aan gezonde mensen in een gezonde leefomgeving in een gezonde samenleving.

We zijn uitgeroepen tot ‘Great Place To Work’!

Medewerkers van ROM Utrecht Region vinden hun werkplek geweldig! Goed werkgeverschap is bij ons belangrijk. Het winnen van de Great Place to Work-erkenning is niet alleen een symbolische prestatie, maar is ook een indicator van een gezonde, ondersteunende en stimulerende werkomgeving.

Onze cultuurankers

In de kern van onze organisatie vind je vijf essentiële cultuurankers die ons team vormgeven: lef, positiviteit, vertrouwen, betekenisvol, en bevlogenheid. Lef betekent grenzen verleggen en innovatieve oplossingen omarmen. Positiviteit staat centraal in onze mindset en samenwerkingscultuur. Vertrouwen is de basis van al onze relaties, gebouwd op respect en transparantie. Betekenisvol werk strekt zich uit tot elk project, met de focus op positieve impact. Bevlogenheid is onze drijvende kracht, waar passie en toewijding samenkomen. In deze synergie ontstaat een unieke werkomgeving waarin we niet alleen excellente resultaten behalen, maar ook gezamenlijk groeien en gedijen.

Vertrouwen

Positiviteit

Betekenisvol

Lef

Bevlogenheid

“ROM geeft me de vrijheid en het vertrouwen om mijn functie op een goede manier in te vullen. Ondernemerschap betekent binnen de ROM het initiatief nemen en het fouten durven maken om verder te kunnen groeien. De ondernemer en de regio is waar ik het voor doe. ”

 

Hanna Groen

”In mijn rol ervaar ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid om van een eerste kennismaking met een ondernemer uiteindelijk tot een investering te komen. Ook voor onszelf als ROM is ondernemerschap belangrijk: initiatief nemen en lef tonen door transacties te doen die maatschappelijk relevant zijn én een interessante business case hebben. ”

Joyce Houterman

Vacatures

Kom jij bij ons werken? Bekijk hier al onze openstaande vacatures!

Bekijk de vacatures

Stages & afstuderen

Kom jij bij ons stage lopen? Bekijk hier onze openstaande vacatures!

Bekijk de vacatures

Proef de sfeer bij ons op kantoor en in ons team