EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://invest.utrechtregion.com


Go to invest.utrechtregion.com

Schrijf je nu in voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2022!

Heb jij een innovatief zorgproduct ontwikkeld dat al succesvol is getest en geïmplementeerd bij de eindgebruiker? En wil je jouw markt vergroten of het product verder verbeteren? Schrijf je dan nu in voor de zesde editie van de Nationale Zorginnovatieprijs 2022! De winnaar krijgt € 15.000, professionele begeleiding bij de verdere ontwikkeling van de innovatie én toegang tot een waardevol netwerk.

16 november 2021 3 minuten

Maak kans op €15.000!

Zorginnovatie.nl heeft het doel om innovatie in zorg en welzijn te versnellen. Ondernemingen die hun innovatie al uitgewerkt, getest en gelanceerd hebben, kunnen vaak een duwtje in de rug gebruiken om hun onderneming echt tot een succes te maken. Daarom wordt op 17 maart 2022 de Nationale Zorginnovatieprijs 2022 uitgereikt; een prijs speciaal voor de meest innovatieve onderneming in de opschalingsfase. De uitreiking van de prijs vindt plaats op het Health Valley Event.

Deelnemers maken kans op:

  • Een geldbedrag ter waarde van in totaal € 15.000,- (€10.000,- voor de vakjuryprijs en €5.000,- voor de publieksprijs),
  • Finalisten krijgen gratis toegang en een eigen stand op het Health Valley Event,
  • Professionele begeleiding bij de verdere ontwikkeling van je innovatie,
  • Toegang tot het netwerk van Zorginnovatie.nl.

Belangrijke data

Van 27 januari tot en met 25 februari 2022 worden de regionale voorrondes gehouden tijdens de Slimme Zorg Estafette. De regiopartners van Zorginnovatie.nl selecteren tijdens de voorrondes de meest veelbelovende innovatie uit hun regio. De genomineerden gaan door naar de finale op 17 maart 2022.

Belangrijke data op een rijtje:

16 november 2021 opening aanmeldingen vanaf 12:00 uur
5 januari 2021 aanmeldingen sluiten om 12:00 uur
Nader bekend te maken voorrondes tijdens Slimme Zorg Estafette
Nader bekend te maken stemronde wordt geopend op Zorginnovatie.nl
Nader bekend te maken stemronde sluiten
17 maart 2022 uitreiking Nationale Zorginnovatieprijs 2022 op het Health Valley Event

Vakjury en publieksjury

Na de bekendmaking van de finalisten eind februari, kan elke finalist campagne voeren om zoveel mogelijk stemmen van het publiek voor zich te winnen. De innovatie met de meeste stemmen wint de publieksprijs. Een vakjury zal zich buigen over de genomineerden en hen inhoudelijk beoordelen. De leden van de vakjury worden later bekend gemaakt.

Schrijf je nu in voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2022!

De Nationale Zorginnovatieprijs is dé kans voor scale-ups om de ontwikkeling van hun innovatie te versnellen! Check de link voor meer informatie over de Nationale Zorginnovatieprijs 2022 en het inschrijfformulier.

Ik schrijf mij in!

Foto: SILVERFIT – Robert van den Berge

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!

Aanmelden nieuwsbrief