AI Hub Midden Nederland

ROM Utrecht Region heeft in 2021 samen met haar partners de AI Hub Midden Nederland opgezet, om zo de economische slagkracht van bedrijven en de regio door middel van AI te versterken. We versterken het bedrijfsleven en de regio door kennis te delen, samenwerking mogelijk te maken en AI toegankelijk te maken. Sluit jij je ook aan?

Financieringsmogelijkheden

Benieuwd welke financieringsmogelijkheden op het gebied van AI er zijn voor jou als ondernemer? Bekijk hier het overzicht. Mis je een regeling? Laat het ons vooral weten.

Financieringsmogelijkheden

Studio Connect: AI

Tijdens Studio Connect: AI gaat Remy Gieling in gesprek met onder andere ondernemers, experts en ervaringsdeskundigen op thema’s rond AI. Zo blijf jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, ervaringen en nieuws uit de sector en rondom de AI Hub Midden Nederland.

Kijk hier alle sessies terug

Over de AI Hub

De AI hub Midden-Nederland geeft een boost aan de digitale innovaties in de Utrecht Region en is dé plek waar ondernemingen, overheden en kennisinstellingen elkaar op het gebied van AI kunnen ontmoeten en inspireren.

Over de ai hub

Het laatste AI nieuws

Meer relevante artikelen
Nieuws

De Nederlandse Publieke Omroep pioniert zorgvuldig met AI

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) onderzoekt nieuwe technologieën en pioniert ook met Artificial Intelligence. Wat doet de ...

Lees meer
Blog

AI Labs stimuleren kennisontwikkeling en ICT-talent om met organisaties maatschappelijke uitdagingen aan te gaan

“Mijn drijfveer is om samen met de publieke sector, bedrijven en kennisinstellingen aan maatschappelijke uitdagingen te werken met ...

Lees meer
Blog

Zonder AI-talent geen goede AI toepassingen in de regio

“AI speelt belangrijke rol in alle sectoren en alle regio’s. In Utrecht is dat niet anders”, zegt ...

Lees meer

Blijf op de hoogte van de AI Hub Midden Nederland!

De AI partners

Contact

Frédérique Zonnevylle is projectmanager AI Hub Midden Nederland bij ROM Utrecht Region. Ze komt graag met jou in contact omtrent alles wat met AI te maken heeft.