AI Hub Midden Nederland

ROM Utrecht Region heeft in 2021 samen met haar partners de AI Hub Midden Nederland opgezet, om zo de economische slagkracht van bedrijven en de regio door middel van AI te versterken.  We versterken het bedrijfsleven en de regio door kennis te delen, samenwerking mogelijk te maken en AI toegankelijk te maken. Sluit jij je ook aan?

Financieringsmogelijkheden

Benieuwd welke financieringsmogelijkheden op het gebied van AI er zijn voor jou als ondernemer? Bekijk hier het overzicht. Mis je een regeling? Laat het ons vooral weten.

Financieringsmogelijkheden

Studio Connect: AI

Tijdens Studio Connect: AI gaat Remy Gieling in gesprek met onder andere ondernemers, experts en ervaringsdeskundigen op thema’s rond AI. Zo blijf jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, ervaringen en nieuws uit de sector en rondom de AI Hub Midden Nederland.

Kijk hier alle sessies terug

Over de AI Hub

De AI hub Midden-Nederland geeft een boost aan de digitale innovaties in de Utrecht Region en is dé plek waar ondernemingen, overheden en kennisinstellingen elkaar op het gebied van AI kunnen ontmoeten en inspireren.

Over de ai hub

Het laatste AI nieuws

Meer relevante artikelen
BlogNieuws

Watermelon maakt het mogelijk om chatbots te bouwen voor allerlei use cases

Met Watermelon kunnen bedrijven en organisaties zelf intelligente chatbots bouwen, die het menselijk brein nabootsen van klantenservice-medewerkers, marketeers ...

Lees meer
Blog

Met AI naar een inclusievere maatschappij én wereldwijde klanten

Hoe kun je AI inzetten om een inclusievere maatschappij te creëren, frustraties van videografen te verkleinen én ...

Lees meer
Nieuws

NL AIC en Topsector Energie lanceren gratis online AI cursus voor energieprofessionals

De Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) lanceert in samenwerking met Topsector Energie de AI bewustwordingscursus over de toepassing ...

Lees meer

Blijf op de hoogte van de AI Hub Midden Nederland!

 

De AI partners

Contact

Frédérique Zonnevylle is projectmanager AI Hub Midden Nederland bij ROM Utrecht Region. Ze komt graag met jou in contact omtrent alles wat met AI te maken heeft.