AI Hub Midden Nederland

ROM Utrecht Region heeft in 2021 samen met haar partners de AI Hub Midden Nederland opgezet, om zo de economische slagkracht van bedrijven en de regio door middel van AI te versterken.  We versterken het bedrijfsleven en de regio door kennis te delen, samenwerking mogelijk te maken en AI toegankelijk te maken. Sluit jij je ook aan?

Financieringsmogelijkheden

Benieuwd welke financieringsmogelijkheden op het gebied van AI er zijn voor jou als ondernemer? Bekijk hier het overzicht. Mis je een regeling? Laat het ons vooral weten.

Financieringsmogelijkheden

Studio Connect: AI

Tijdens Studio Connect: AI gaat Remy Gieling in gesprek met onder andere ondernemers, experts en ervaringsdeskundigen op thema’s rond AI. Zo blijf jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, ervaringen en nieuws uit de sector en rondom de AI Hub Midden Nederland.

Kijk hier alle sessies terug

Over de AI Hub

De AI hub Midden-Nederland geeft een boost aan de digitale innovaties in de Utrecht Region en is dé plek waar ondernemingen, overheden en kennisinstellingen elkaar op het gebied van AI kunnen ontmoeten en inspireren.

Over de ai hub

Het laatste AI nieuws

Meer relevante artikelen
Blog

Expertkennis maakt AI beter

“Veel mensen stellen AI gelijk aan Machine Learning. Simpel gezegd denken mensen: ‘je voedt een computer met voorbeelden ...

Lees meer
Blog

Vrije denkruimte uit de kunst gebruiken om “AI” een plek te geven

“Kunst is niet alleen maar een schilderij boven de bank, maar ook vrije denkruimte. Bij SETUP proberen we ...

Lees meer
Blog

AI wet- en regelgeving ingewikkeld en spannend? Dat hoeft het niet te zijn!

Artificial Intelligence gaat de wereld veranderen. Wet- en regelgeving heeft nu al veel invloed op de ontwikkeling van ...

Lees meer

Blijf op de hoogte van de AI Hub Midden Nederland!

De AI partners

Contact

Frédérique Zonnevylle is projectmanager AI Hub Midden Nederland bij ROM Utrecht Region. Ze komt graag met jou in contact omtrent alles wat met AI te maken heeft.