Studio Connect: AI in het onderwijs

Tijdens deze editie van Studio Connect: AI op donderdag 23 juni van 16:00 tot 16:45 gaat Stefan van Leijnen (Hogeschool Utrecht) met Johan Jeuring (Hoogleraar Universiteit Utrecht), Michiel Hulsbergen (CEO van DialogueTrainer), Sietske Tacoma (docent onderzoeker Hogeschool Utrecht) en Max Cohen (CTO van Sowiso) in gesprek over AI in het onderwijs. Wat voor een rol speelt AI in de onderwijs? Hoe wordt het nu ingezet? Welke vraagstukken spelen er? En welke rol gaat AI spelen in de toekomst van het onderwijs? 

23 juni 2022 16:00 Online Meld je aan

Deze Studio Connect: AI wordt samen met de Universiteit Utrecht georganiseerd in het kader van de maand van Artificial Intelligence in het onderwijs, een initiatief van SURF.

Ben jij er ook bij? Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina.

Over Studio Connect: AI

In maart 2021 is de AI Hub Midden Nederland succesvol gelanceerd. Met zo’n 800 bedrijven, waarvan 170 start-ups heeft de hub een regionale functie om een community rondom AI op te bouwen. We versterken het bedrijfsleven en de regio door kennis te delen, samenwerking mogelijk te maken en AI toegankelijk te maken voor het gehele bedrijfsleven.

Tijdens Studio Connect: AI gaat Remy Gieling in gesprek met onder andere ondernemers, experts en ervaringsdeskundigen op thema’s rond AI. Zo blijf jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, ervaringen en het laatste nieuws uit de sector en rondom de AI Hub Midden Nederland. De vorige Studio Connect Sessies terugkijken? Ga naar onze website!

Heb je vragen over de AI Hub Midden Nederland of Studio Connect: AI? Neem contact op met ons op via aihub@romutrechtregion.nl.

Meld je aan!

Bij zijn? Meld je dan nu!

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!