Roadshow Utrecht Region Startup of the Year

Hey innovatieve ondernemer! Jij bent één van de ondernemers, die onze regio één van de meest innovatieve regio's van Nederland maakt! En dat verdient best wat aandacht vinden wij. Daarom rijden wij in september door de regio, samen met StartupUtrecht, om jou en andere innovatieve ondernemers te ontmoeten. Ben jij erbij?

24 september 2021 t/m 30 sept Utrecht & Hilversum Meld je aan

Wanneer zijn wij bij jou in de buurt?

Utrecht @ Social Impact Factory
24 september 2021, 15.30 – 18.30 uur

Hilversum @ Hilversum Mediapark
30 september 2021, 15.00 – 18.00 uur

Aanmelden!

En wat gaan we doen dan?

Tijdens deze roadshow nodigen we je allereerst uit om je aan te melden voor de Startup of the Year verkiezing van StartupUtrecht en de ROM – dé verkiezing voor alle startups en scale-ups van Midden-Nederland, die écht het verschil (gaan) maken. Wie worden door het publiek en de jury genomineerd voor de finale op 11 november 2021? Wie weet sta jij daar straks met een dikke cheque en confetti op het podium! Goed, meer hierover volgt tijdens de roadshow.

Maar, we komen natuurlijk met meer. Na een opening door de lokale wethouder, vertelt pitchtrainer Viki Pavlič de geheimen van een vlotte, sterke pitch. Misschien sta jij deze straks wel te geven op het podium van de Startup of the Year verkiezing!

Laat je inspireren door verhalen van andere ondernemers uit de regio Utrecht, ontmoet elkaar en laat je bijpraten over wat StartupUtrecht en ROM Utrecht Region voor jou kunnen betekenen.

Hopelijk zien we je daar!

Naar het inschrijfformulier