Ontdek de Duitse Edtech markt bij Learntec in Karlsruhe

---VOL--- Ben je Edtech ondernemer en zoek je aanknopingspunten op de Duitse markt? Ga dan met ons mee naar Learntec Convention and Trade Fair in Messe Karlsruhe. Learntec, een van de grootste Edtech beurzen van Europa, vindt plaats van 23 t/m donderdag 25 mei. Dit jaar zijn er drie themagebieden:

23 mei 2023 - 25 mei 2023 Learntec Karlsruhe (DE) Meld je aan

Het aantrekkelijke van Learntec is dat het met onderstaande themagebieden een breed palet aan Edtech behoeften en toepassingen bestrijkt. Van onderwijs tot corporate.

Themagebied ‘school’

Hoe werken digitale scholen? Welke nieuwe vormen van leren en onderwijzen ontstaan door digitaal lesmateriaal en met welke factoren moet rekening worden gehouden? Hoe ziet optimaal leren en het aanleren van mediavaardigheden eruit?

Themagebied ‘universiteit’

Universiteiten in het digitale tijdperk – bezoek ons presentatieprogramma university@LEARNTEC en ontdek op alle drie de beursdagen nog veel meer verschillende ideeën voor uw universiteit.

Themagebied ‘corporate’

De groeiende trend naar digitalisering verandert de manier waarop we leven, onderwijzen en werken – zowel vandaag als in de toekomst. Praktisch levenslang leren is tegenwoordig nauwelijks meer denkbaar zonder het gebruik van digitale media.

Ga met ons mee!

De Netherlands Business Support Office in Frankfurt, Dutch Edtech en ROM Utrecht Region bieden graag aan om in georganiseerd verband een bezoek te brengen aan Learntec. Anders dan bij de BETT in Londen zullen we geen stand hebben in Karlsruhe. De focus in Karsruhe zal liggen op het bezoeken van stands van exhibitors en ontmoetingen op de Trade Fair. Bezoek aan de Convention is ook mogelijk, maar kostbaar.

Afhankelijk van hoeveel en welke bedrijven zich via ons aanmelden voor deelname aan de missie naar Learntec zullen we een additioneel programma samenstellen. Denk aan een sessie over zakendoen in Duitsland, relevante spreker(s) uit de Duitse Edtech sector, en mogelijkerwijs gezamenlijke eet & borrel momenten. In het aanmeldformulier kunnen specifieke behoeften worden vermeld. We zullen proberen die te accommoderen.

Zoals gezegd duurt de beurs drie dagen. We stellen voor ons eigen programma te laten starten op dinsdagmiddag en te laten eindigen op woensdagmiddag. Uiteraard staat het een ieder vrij om eerder te komen en later te vertrekken. Na aanmelding blijven we in contact over de details.

Praktisch:

  • Vervoer heen en weer is op eigen initiatief en voor eigen rekening. De trein is daarbij een goede optie:
    -Rechtstreekse verbinding Utrecht – Karlsruhe op dinsdag 23/5 van 8:08 tot 12:58 (vanaf 68 Euro)
    -Woensdag 24/5: Karlsruhe – Utrecht, 17:00 – 22:04 (vanaf 68 Euro)
    -Donderdag 25/5: Karlsruhe – Utrecht, 17:00 – 22:04 (vanaf 68 Euro)
  • Overnachting van 23 op 24 mei: we hebben een blok boeking genomen bij hotel Schwert in Rastatt. Kosten voor overnachting en ontbijt zijn 109 Euro. Na aanmelding komen we hierop terug. Kosten worden door de deelnemers zelf gedragen.
  • Los van de aanmelding bij ons geldt dat bezoekers van Learntec zich ook bij de Learntec organisatie zelf moeten aanmelden. De kosten voor een driedaags bezoek aan de Trade Fair bedragen 99 Euro. Een korter bezoek is (uiteraard) goedkoper. Klik hier!
  • Aanmelden kan tot maandag 7 mei!

Aanmelden

Deze missie is helemaal volgeboekt.

Nog vragen?

Neem contact op met Jaap Breugem van ROM Utrecht Region.

Jaap Breugem

Senior Advisor International Business

+31 (0)6 40 39 89 31 | Jaap.Breugem@romutrechtregion.nl

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!