INTERGEO 2022 - Essen

INTERGEO is 's werelds nummer één communityplatform voor het geo vakgebied. De ROM Utrecht Region organiseert een gezamenlijk bezoek aan de INTERGEO in Essen. Lijkt dit je wat?

19 oktober 2022 - 20 oktober 2022 Essen Meld je aan

INTERGEO is ’s werelds meest toonaangevende expo en conferentieplatform voor toekomstgerichte geo toepassingen. Onze ‘echte’ wereld wordt driedimensionaal en digitaal beschikbaar met geodata. Deze informatiebron maakt een veelvoud van innovatieve toepassingen en technologische trends, zoals reality capturing, positioneringstechnologieën, machine learning, Building Information Modelling (BIM), digitale planning en bouwen, slimme stad, UAV, drones en slim landmeten in de eerste plaats mogelijk. Ongeveer 450 nationale en internationale bedrijven worden verwacht op de INTERGEO EXPO 2022. Er zijn ook speciale zones voor het commerciële gebruik van drones en op het gebied van geo-innovaties.

EarthValley is going international!

Op woensdag 19 oktober 2022 reizen we met de Earth Valley bus naar de beurs in Essen voor inspiratie, de laatste innovaties, om elkaar beter te leren kennen en om contacten te leggen met Duitse bedrijven en lokale overheden.

Naast het beursbezoek organiseren wij een programma met Nederlandse en Duitse sprekers op donderdagmorgen 20 oktober waar ook experts van geo-informatiesystemen uit de steden, provincies en de belangrijkste GEO bedrijven uit de regio Nordrhein Westfalen voor uitgenodigd worden.

Waarom deelnemen?

Ontmoet andere Earth Valley ondernemers

Ontmoet deskundigen en top-level executives van over de hele wereld

Krijg nieuwe inzichten in diverse innovaties binnen de geo-industrie

Kom in contact met potentiële Duitse opdrachtgevers

Doe nieuwe contacten op en versterk je huidige relaties

Programma

Woensdag 19 oktober:

 • Om 07.30 uur vertrekt de ‘EarthValley’ bus vanaf Amersfoort (CS Station) naar de Messe in Essen. Brown bag breakfast en company pitches aan boord. o.l.v. Ruben van der Horst, sr advisor Trade & Invest Entreprise European Network.
 • Je kunt de InterGEO individueel bezoeken maar ook facultatief aanhaken bij een van de ‘beurssafari’s’ die we organiseren
 • Netwerkborrel op een van de stands

Donderdag 20 oktober:

 • 09.00 Inloop en aankomst van de deelnemers
 • 09.20 Welkom door Consul Willemijn van der Toorn,  Nederlandse consulaat-generaal in Düsseldorf
 • Welkom door ir. Micheline Paffen-Zeenni, locoburgemeester van Amersfoort, onderdeel van Earth Valley/Utrecht Region
 • 09.40 Presentatie door Andreas Weßel, Geonetzwerk Regionalverband Ruhr + Q&A
 • 10.15 Koffie
 • 10.30 Presentatie LIVE project gemeente Amersfoort door Leon Hendriks, CEO AeroVision + O&A
 • 11.15 Netwerken
 • 12.00 Lunch
 • 13.00 Einde bijeenkomst

Tijdens de lunch kun je voldoende netwerken en extra informatie verzamelen bij de hiervoor genoemde partijen. Rond 14 uur reizen we met de bus terug de hoofdstad van Earth Valley, Amersfoort. In de loop van de middag komen we daar aan.

NB.

 1. Meld je snel aan, voor de bus is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Je kunt ook ter plaatse aanhaken, laat dat dan even weten.
 2. Na aanmelding ontvang je van ons een promo code waarmee je gratis expo tickets kunt krijgen voor INTERGEO via de ticketshop.
 3. De kosten voor lunch, diner en overnachting op woensdag is/zijn voor eigen rekening. We adviseren je snel een kamer te boeken want er is veel interesse. Op de website van INTERGEO vind je diverse opties.

Download de gratis INTERGEO 2022 Brochure!

Alle belangrijke informatie over het conceptprogramma vind je in de informatiebrochure van INTERGEO 2022!

Download

Aanmeldformulier

N.B: Amersfoort Centraal Station is uiteraard per trein goed bereikbaar. Er is ook een P&R terrein en een ondergrondse parkeergarage. Na aanmelding rekenen we op je commitment en deelname. Bij no show zullen we een rekening van €100,- sturen.

Heb je nog vragen, opmerkingen of ideeën?

Neem dan contact op met Caroline Eekhart.
E-mail: caroline@romutrechtregion.nl
Mobiel: +31651092246

Medemogelijk gemaakt door