Handelsmissie Nordic Game in Malmö, Zweden

Opereert jouw bedrijf in de game-industrie en wil jij je netwerk verbreden tijdens één van de meest toonaangevende beurzen van Europa? Ga dan mee met Nordic Game in Malmö, Zweden! Tijdens deze missie kom je in contact met developers, publishers, investeerders en toekomstige handelspartners.

21 mei 2024 - 24 mei 2024 Malmö Aanmelden

Malmö is dé gaming hub van Scandinavië. Bedrijven zoals Ubisoft, Avalanche, King en nog vele anderen zijn hier gevestigd. Dankzij de strategische ligging en internationale context is Malmö een interessante regio voor Nederlandse ondernemers.

Het 4-daagse programma is opgesteld met belangrijke spelers in de markt, zoals Dutch Game Garden, Game Habitat Malmö en de Dutch Chamber in Zweden. Daarnaast kun je van exclusieve diensten gebruik maken die jou met nog meer partijen in contact kan brengen. Er is een gaaf day 0 event en interessante netwerk gelegenheden buiten Nordic Game om. Op de beurs zelf kun je gebruik maken van allerlei exclusieve diensten zoals Meet2Match, developer seats bij de developer showcase en pitch events.

Momenteel wordt, samen met partners in de regio, gewerkt aan een conceptprogramma. Meer informatie over reis en verblijf komt na aanmelding.

*Voor bedrijven buiten de regio Utrecht, Gooi- en Vechtstreek geldt een eigen bijdrage van 500EUR, hiermee krijg je met 2 personen van jouw bedrijf toegang tot de beurs, side events en MeettoMatch. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Voor Utrecht Region bedrijven gelden bovenstaande kosten wanneer er last minute wordt afgezegd.

Aanmelden

Je kunt je niet meer aanmelden voor dit event.

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!