Handelsmissie Malmö

Opereert jouw bedrijf in de game industrie en wil je op een van de meest toonaangevende beurzen langsgaan van Europa. Dan biedt de ROM Utrecht Region jou de unieke kans om met 10 Nederlandse bedrijven langs te gaan in Zweden. Hier kun je in contact komen met developers, publishers, investeerders en toekomstige handelspartners.

23 mei 2023 - 26 mei 2023 Malmö Meld je aan

Malmö is dé gaming hub van Scandinavië. Bedrijven zoals Ubisoft, Avalanche, King en nog vele anderen zijn hier gevestigd. Dankzij de strategische ligging en internationale context is Malmö een interessante regio voor Nederlandse ondernemers.

Het 4-daagse programma is opgesteld met belangrijke spelers in de markt, zoals Dutch Game Garden, Game Habitat Malmö en de Dutch Chamber in Zweden. Daarnaast kun je van exclusieve diensten gebruik maken die jou met nog meer partijen in contact kan brengen. Er is een gaaf day 0 event en interessante netwerk gelegenheden buiten de beurs om. Op de beurs zelf kun je gebruik maken van allerlei exclusieve diensten zoals Meet2Match, developer seats bij de developer showcase en pitch events.

Momenteel wordt, samen met partners in de regio, gewerkt aan een conceptprogramma. Let op: aangezien we op 23 mei vroeg beginnen, dienen deelnemers op 22 mei af te reizen richting Malmö. Meer informatie over reis en verblijf komt na aanmelding.

Inschrijven? Mail naar berend.casper@romutrechtregion.nl.

* Voor bedrijven buiten de regio geldt dat Utrechtse ondernemers voorrang hebben en er een bijdrage wordt verwacht als je buiten de regio deelneemt.

 

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!