BouwBeurs 2025

Van 3 t/m 7 februari 2025 gonst het weer van de bouwactiviteiten bij Jaarbeurs Utrecht. Tienduizenden vakspecialisten zijn actief op zoek naar de mooiste innovaties en nieuwste ontwikkelingen in de bouwsector.

3 februari 2025 - 7 februari 2025 Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht Ga naar de website!

BouwBeurs 2025 is het trefpunt om professionals uit de bouw- & constructiesector te ontmoeten, kennis te delen en elkaar te inspireren met de nieuwste technologieën en innovaties. De vakbeurs biedt je ruime mogelijkheden om deel te nemen. Van standaard standbouw tot luxe eigen bouw.

Krijg jij meer aandacht via de awareness- en leadgeneratiepakketten, of kies jij voor andere promotiemogelijkheden? Alles is mogelijk!

Via onderstaande knop kan je contact met ons opnemen en de BouwBeurs 2025 brochure downloaden.

Download de brochure!

 

Fact & Figures BouwBeurs 2023

Ontmoet deze pro­fes­si­o­nals

BouwBeurs is hét evenement om contacten te leggen met professionals uit de bouw- en constructiesector om te laten zien wat jij kan aanbieden aan bezoekers en mede-exposanten.

Ontmoet professionals van grote, middelgrote en kleinere bouw- en constructiebedrijven en kom in contact met:

 • Algemeen directeurs
 • Sales-/accountmanagers
 • Projectleiders
 • Bouwkundigen
 • Kwaliteitsmanagers
 • Monteurs
 • Adviseurs

Neem deel in 3 eenvoudige stappen

 1. Kies jouw all-in standpakket
  Er is een ruime keuze aan deelnamemogelijkheden. Compleet met standbouw, inrichting en dagelijkse schoonmaak. Van een mooie basisinrichting tot en met een eerste klas luxe uitstraling. Er is van alles mogelijk!
 2. Kies jouw content- of brandingsupgrade
  Kies een van de boosterpakketten en claim jouw positie als thought leader. De boosterpakketten helpen jou bij het genereren van waardevolle leads en contacten. Via het brede advertentieaanbod vestig je extra aandacht op jouw deelname.
 3. Haal het maximale uit het netwerkplatform
  Het netwerkplatform is jouw online communicatiemiddel met bezoekers van BouwBeurs. De innovatieve technologie brengt jouw bedrijf in contact met bezoekers die interesse hebben aangegeven in jouw USP’s. Maak direct afspraken en leg zo waardevolle nieuwe contacten.

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!