Bijeenkomst Roadmap Circulair Bouwen Utrecht Region

Wat betekent een Roadmap Circulair Bouwen voor jouw bedrijf? Met deze vraag zijn we enkele maanden geleden gestart. Er volgde deskresearch, een ecosysteemanalyse en interviews.

10 juni 2021 15:00 Online Meld je aan

Gedurende 5 missietafels hebben we met een groot aantal deelnemers – waaronder veel ondernemers – gewerkt aan vragen als: waar zitten de sterktes van het regionale bedrijfsleven, waar zien ondernemers kansen voor gezamenlijke waardecreatie, welke ambitie voor de regio past hier bij, wat is de route naar die toekomst en wat is nodig van betrokken stakeholders?

De opgehaalde beelden en routes waren het startpunt voor een serie concrete uitwerkingen.

Nu is het moment de resultaten daarvan met jou te delen. Dat doen we tijdens een online bijeenkomst op 10 juni vanuit Studio SDGHUB NL in Amersfoort. Zien we je daar?

Roadmap Circulair Bouwen

Voor de Roadmap Circulair Bouwen is Guido Braam, mede-eigenaar Powered by Meaning group en oprichter Route Circulair, gevraagd de mogelijkheden voor kansrijke (keten)innovaties en nieuwe economie te onderzoeken, samen met startups, scale-ups, MKB, corporates, bedrijvennetwerken, kennisinstellingen, (semi) overheden en de ROM.

Tijdens de bijeenkomst op 10 juni gaan we graag met jou in gesprek over de Roadmap en spreken we onder meer met enkele inspirerende ondernemers:
Dagvoorzitter Wouter van Twillert (C-Creators), Paul Kok (IJssel Smart Industry),
Gert van Vught (Sustainer Homes), Jim Teunizen (Alba Concepts) en Sebastian Hegeman (VolkerWessels)

Programma

14.45 – 15.00 uur: (online)inloop
15.00 – 16.30 uur: plenaire sessie inclusief pauze
16.30 – 17.30 uur: break-outs

Je kunt kiezen uit de volgende break-outsessies:

Aanmelden

Ben je ondernemer en/of geïnteresseerd in Circulair Bouwen? Meld je dan nu aan voor de bijeenkomst op 10 juni.

Aanmelden