EdTech met AI in onderwijs

De Nederlandse AI Coalitie werkgroep Onderwijs en AI Hub Midden Nederland organiseren dit jaar gezamenlijk een evenement voor en door ondernemers, waarbij het thema van de dag ‘’EdTech met AI in onderwijs, van ontdekking tot implementatie’’ is. Kom je op donderdagmiddag 11 april ook naar Beeld & Geluid om dit toffe evenement bij te wonen? Meld je nu aan!

Je zal geïnspireerd worden, maar ook aan de slag gaan met het onderzoeken, leren en implementeren van hoe groei van AI in je organisatie en/of onderwijsinstelling bevorderd kan worden. De bijeenkomst is speciaal bedoeld voor EdTech ondernemers, medewerkers van onderwijsinstellingen (bestuurders/inkoop/IT-beslissers) en andere publieke partijen.

Programma

13:00 – Inloop

13:30 – Opening

Welkom door werkgroep Onderwijs en AI Hub Midden Nederland. Met bijdragen van Jelle Kok, kwartiermaker Pilothub EdTech Npuls, en NOLAI over AI-oplossingen in co-creatie en opschalen van innovaties.

14:20 – Workshops EdTech ondernemers langs verschillende fasen – twee rondes

Ronde 1

  • Making sense of AI in education (In English)

Harnessing the power of an AI matching platform, Beenova AI revolutionizes the bridge between education and employment, by customizing AI-driven mentorship and learning experiences to cultivate critical skills in students and seamlessly connect them with employers, thereby streamlining hiring processes and aligning future talents with the evolving demands of the workforce.

This session transitions from theoretical exploration to the actuality  of practical AI integration in educational practices. We will journey beyond theory, sharing real-world applications and firsthand insights from deploying AI mentors in classrooms. Prepare to be engaged and inspired, gaining the knowledge and tools to transform abstract AI concepts into tangible classroom tools.

  • Versnellen van productontwikkeling door business gedreven oplossingen met AI

Vandaag de dag is Faqta een team van onderwijskundigen, programmeurs, ontwikkelaars, designers, adviseurs en nog veel meer. Samen helpen we leerkrachten om de transitie te maken naar vernieuwend onderwijs.

Faqta neemt je mee in hun ondernemersverhaal. Faqta biedt business gedreven oplossingen met AI. Tijdens de workshop komen verschillende elementen aan bod. Een aantal best practices. En voorbeelden hoe ze door AI toe te passen in content development product ontwikkeling kunnen versnellen.

  • Ontdek hoe toepassing van AI kan bijdragen aan het ontwikkelen van training van soft skills

Ontdek de toepassing van AI in het onderwijs met DialogueTrainer, het gesprekssimulatieplatform waarop organisaties als Eneco, Vattenfall en Nestlé soft skills training bieden. We gaan in op de implementatie van een Large Language Model (LLM) met het oog op privacy- en IP-risico’s, infrastructuur en schaalbaarheid, en het gebruik van data. Daarnaast laten we de impact zien van onze oplossing op het onderwijs en hoe we met simulaties communicatietraining in het onderwijs transformeren voor zowel student als docent.

Ronde 2

  • Bouw je eigen digitale wereld waarin effectief leren, samenwerken, hogere betrokkenheid en efficiëntie samen komen

“Start Small, Grow Smart” is het motto van CoVince. Het bekroonde immersive Growth & Collaboration Platform is ontworpen om op een toegankelijke manier te beginnen met leerervaringen, zoals AI-technologieën, Escape Rooms, interactieve video’s, 360-graden, VR/AR.

Co-founder Richard van Tilborg neemt je interactief mee door de mogelijkheden en enkele praktijkvoorbeelden. Tijdens de workshop ga je actief aan de slag en krijg je zelf ook ervaring met AI. Creëer je eigen Weekend Millionaires Quiz met AI, laad je eigen vacaturetekst in en voer een sollicitatiegesprek met Michael, de AI-manager of ervaar de virtual production studio waar met AI je podcasts/webinars/presentaties automatisch worden geedit.

  • Hoe toepassing van AI studieresultaten van studenten verbetert

Door AI gedreven audio-leren toe te passen verbeteren studieresultaten van studenten. Leer het probleem te doorgronden, voor je AI toepast. In deze workshop laat Anywyse hun route zien. Waarom is het bedrijf gestart en hoe is het verlopen?

Leer mee van hun onderzoek wat AI gedreven audio-leren met studieresultaten doet. Tipje van de sluier, het zorgt voor een verhoging van 60% in leestijd per week!

  • Til leerervaringen naar een hoger niveau met de kracht van interactiviteit in video’s

Hihaho tilt leerervaringen naar een hoger niveau met de kracht van interactiviteit in video’s. Met behulp van interactieve video’s kunnen kijkers informatie sneller begrijpen, beter onthouden en effectiever toepassen. Het platform maakt gebruik van geavanceerde functies waarbij AI een grote rol speelt, zoals het genereren van meertalige ondertiteling en slimme controle van antwoorden bij interactieve vragen.

Leer tijdens deze workshop informatie sneller begrijpen en onthouden door het gebruik van video. Wat is de kracht van AI bij het ontwikkelen van nieuwe methodes?

16:20 – Afsluiting

16:30 – Meet & match borrel

Aanmelden

Je kunt je niet meer aanmelden voor dit event.

 

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!