Innoveren

DigiC - Digitalisering in de circulaire bouweconomie

‘DigiC’ is hét programma in Utrecht Region dat draait om Digitalisering in de Circulaire Bouweconomie. Samen met onze captains - Vialis, Daiwa House Modular Europe, Stamhuis, digiGO.nu, TNO, Rabobank, Arcadis, ROM Utrecht Region en Provincie Utrecht - zet de ROM Utrecht Region een programma neer waarbij we een innovatie-ecosysteem aanjagen dat bijdraagt aan de grote bouwopgave van Utrecht Region.

De missie van DigiC? Utrecht Region op de kaart zetten en ontwikkelen als dé digitale circulaire hotspot voor de bouw in NL. Doe jij mee? Dit doen we door het voeden van het innovatie ecosysteem op het gebied van fabrieksmatig bouwen, digitalisering van de gebouwde omgeving en slimme bouwlogistiek. Het programma is ontstaan na uitgebreid onderzoek onder meer dan 70 partijen en organisaties die betrokken zijn bij digitalisering en circulaire bouw.

Meer weten over DigiC? Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Download ook hieronder onze flyer met meer informatie!

Download de flyer

Doe ook mee!

Geïnteresseerd om lid te worden van het DigiC programma? Laat dan hier je contactgegevens achter voor meer informatie, we nemen graag contact met je op.

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!